Kaksinkertaisen VPN:n ottaminen käyttöön

Kaspersky Double VPN (tunnetaan myös nimellä multi-hop) kaksinkertainen VPN antaa sinun luoda ketjun kahdesta VPN-palvelimesta, jotka sijaitsevat eri maissa. Tämä VPN-palvelimia ketjuttava menetelmä tarjoaa ylimääräisen salauskerroksen, joka parantaa IP-osoitteesi turvallisuutta ja yksityisyyttä.

Kaksinkertainen VPN -toiminnon avulla voit myös muodostaa yhteyden haluttuun VPN-palvelimeen välipalvelimen kautta, jos et voi muodostaa yhteyttä suoraan tähän VPN-palvelimeen.

Kaspersky Double VPN käyttää sisäkkäistä salausta: asiakkaan ja poistumispalvelimen välinen tunneli menee asiakkaan ja välipalvelimen välisen tunnelin sisään, mikä tarjoaa kaksinkertaisen salaustason asiakkaan ja välipalvelimen välillä. Molemmilla kerroilla salaus suoritetaan asiakaspuolella; tietojen salausta ei pureta välipalvelimella. Siksi välipalvelimella ei ole pääsyä sen läpi kulkevaan asiakasliikenteeseen.

Joissakin tapauksissa kaksinkertaisen VPN-yhteyden ottaminen käyttöön hidastaa yhteyttä, koska liikenne kulkee kahden VPN-palvelimen kautta, jotka sijaitsevat tuhansien kilometrien päässä toisistaan.

Kaksinkertainen VPN käyttää yhteyden muodostamiseen Catapult Hydra -protokollaa. Varmista, että Catapult Hydra tai Valitse automaattisesti -vaihtoehto on valittu sovelluksen asetuksista. Ohjeet protokollan valitsemiseen Kaspersky VPN:lle löydät tästä artikkelista.

Kaksinkertaisen VPN:n käyttöönotto:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Avaa VPN-sijantien luettelo klikkaamalla Sijainti-pudotusvalikkoa.
  3. Klikkaa luokkaa Kaksinkertainen VPN.
  4. Valitse ensimmäinen VPN-palvelin pudotusvalikon kohdasta Sijainti 1 tai käytä optimaalisen VPN-palvelimen automaattista valintaa.
  5. Valitse toinen VPN-palvelin kohdasta Sijainti 2.
  6. Klikkaa Yhdistä.
  7. Voit lisätä kaksinkertaisen VPN:n palvelinparisi kohtaan Suosikit klikkaamalla Lisää suosikkeihin -painiketta.